Zondagochtendwandeling

Op zondagochtend 30 juli 2023 verzamelde Wandelvereniging De Losse Feeter zich rond 09:00 uur bij De Moerse Bossen voor een gezellige wandeltocht, alwaar wij om 09.15 uur vertrokken.

Met een groep van 27 enthousiaste wandelaars stonden we klaar om een afstand van ongeveer 7,5 kilometer af te leggen. Het beloofde een mooie ochtend te worden, want Ton en Evert hadden weer zorgvuldig een prachtige route samengesteld.

De sfeer zat er meteen goed in toen we van start gingen. De natuur rondom De Moerse Bossen was betoverend mooi. We liepen langs slingerende bospaden, door groene velden en genoten van het gezelschap van medewandelaars. Iedereen had er duidelijk zin in, en het weer werkte ook redelijk mee.

De weersverwachting had bewolking voorspeld, en dat was inderdaad het geval. Af en toe brak de zon even door de wolken heen en zorgde voor een aangename warmte tijdens het wandelen. Het gaf de omgeving een prachtige gloed en zorgde voor mooie foto’s onderweg.

De wandeltocht verliep voorspoedig en was goed te doen voor wandelaars van alle niveaus. De prachtige natuur en het gezelschap van gelijkgestemden maakten het tot een zeer aangename ervaring. Na enkele uren kwamen we weer terug bij De Moerse Bossen, waar we werden verwelkomd met een warme kop koffie en heerlijke cake.

Ton en Evert werden hartelijk bedankt voor het samenstellen van de route. Hun inzet en toewijding zorgden voor een geslaagde ochtendwandeling waar iedereen van genoten heeft. Na het nuttigen van de koffie en cake, bleven sommigen nog even gezellig napraten, terwijl anderen hun weg naar huis vervolgden.

Al met al was de zondagochtendwandeling weer geslaagd. Een prachtige route, goed gezelschap en een beetje wisselvallig weer, maar dat mocht de pret niet drukken. We kijken nu al uit naar de volgende wandeling!