Uitwaaien

Feeters (z)waaien 2019 uit

2019 was een succesvol jaar voor onze wandelvereniging “de Losse Feeter”. En dat wilden we weten tijdens onze uitwaaiwandeling op 28 december jl.

Liefst 80 wandelaars gaven gehoor om deze wandeling mee te maken, hetzij een 10 km wandeling hetzij een 5 km wandeling. Geleid door onze voorlopers werden de parken van Etten-Leur aangedaan om na de wandeling met rode blosjes op de wangen onszelf te goed te doen aan warme chocomel of koffie en oliebollen. Verder was er nog gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een wijntje of frisdrank.

Succesvol was ons jaar omdat we dit jaar hebben genoten van de gastvrijheid bij de Linde met een Nieuwjaarsreceptie, onze ledenvergadering en niet te vergeten onze drie grote wandeltochten vanuit de Linde.

Verder waren we steeds welkom bij onze wekelijkse wandelingen, waarbij gelegenheid was om na te genieten van de wandeling onder het genot van koffie of een andere drankje.

Voor het komende jaar staan eerder vermelde activiteiten ook weer in de planning en gaan we wederom gebruik maken van de gastvrijheid van de Linde.