Uitwaaien

Uitwaaien met een afscheid

En dan is het moment daar. Na een stevige wandeling door Etten-Leur, waarbij diverse parken werden aangedaan, kwamen de wandelaars van de Losse Feeter massaal terug naar hun clubhonk sinds jaren.

Al meer dan 15 jaar diende de locatie “D’n Inloop” aan de Wipakker nr. 6 als thuisbasis voor de ruim 170 wandelaars die de club rijk is. En zoals ieder jaar werd het uitwaaien van het jaar begeleid met koffie, warme choco, glühwein en oliebollen na afloop van de wandeling. Een wandeling die werd gelopen door ruim 60 wandelaars, die de 10 kilometers aandurfden. Een kleinere, maar niet minder enthousiaste groep liep de 5 kilometer. Kenmerk was voor iedereen dat de wangen rood waren van de frisse lucht buiten. Nadat de beslagen brillen waren gepoetst, de drankjes en oliebollen waren genuttigd en de spullen, die de club niet meer nodig heeft, werden meegegeven met een donatie voor goede doelen, was het moment daar.

Ruim 100 wandelaars en belangstellenden namen afscheid van deze gezellige locatie, waarin ieder lid en ex-leden van de Feeter zich hebben thuis gevoeld. Met weemoed, maar ook uitkijkend naar onze nieuwe thuisbasis, namelijk “de Linde”. Vanaf 1 januari zijn we daar welkom en zullen onze wandelingen vanaf deze locatie op de Wipakker nr. 16 hier beginnen en eindigen. De voorzichtige hoop werd uitgesproken dat het daar net zo gezellig wordt als in “D’n Inloop”.