Najaarswandeling

Mooi weer voor de wandelclub “de Losse Feeter”
Zondag 14 oktober was het zover. Gespannen werd gekeken naar de weersvoorspellingen voor die dag. En gelukkig, de weergoden waren de club gunstig gezind. Dit in tegenstelling tot de clubdag in augustus en ons uitje naar Den Haag.

Vol goede moed werd “D’n Inloop” ingericht om de vele verwachte wandelaars welkom te kunnen heten. En ze kwamen in grote getale. Voor de laatste maal overigens, dat we dit in “ons” gebouw mochten doen, want ook wij moeten verhuizen. Vanaf 1 januari a.s. heeft de Feeter onderdak in het wijkgebouw een stukje verderop, namelijk in “De Linde”.

 

De 325 wandelaars werden de prachtige natuur van Etten-Leur in gestuurd. Eerst Etten-Leur uit naar de Vaartkant, waar de eerste rustpost werd aangedaan bij de kaasboerderij. Vandaar gingen de routes uiteen. De 10-kilometer wandelaars liepen via de Vossenbergsevaart weer terug naar d’n Inloop.

De overige wandelaars liepen of via Lies en Vloeiweide of rechtstreeks naar het natuurgebied de Kogelvanger. Van daar uit ook naar de Vossenbergsevaart en terug naar de Wipakker. Daar was het weer gezellig druk, zoals we gewend zijn. Daar werden ook de vele complimenten in ontvangst genomen voor de mooie route, die ook nog eens uitstekend werd aangegeven met pijlen en tekst op papier. Dit met dank aan de vele vrijwilligers, die de Losse Feeter rijk is.

De vereniging kijkt uit naar het volgende wandelevenement, onze voorjaarswandeling op 10 maart 2019. Dan starten we vanaf “De Linde”. Vele wandelaars hebben deze datum al in hun agenda genoteerd.