Koningswandeling 2023

Op 23 april 2023 vond weer de jaarlijkse Koningswandeling van de wandelvereniging “De Losse Feeter” plaats. Het was een prachtige dag met goed weer, perfect om als wandelliefhebber op pad te gaan. Het evenement begon vroeg in de ochtend en trok veel (395) deelnemers uit de omgeving.

De startlocatie van de Koningswandeling was het verenigingsgebouw “De Linde”. Bij aankomst werden de deelnemers verwelkomd door de organisatoren en kregen ze een routebeschrijving en een startkaart. Er waren verschillende afstanden waaruit de wandelaars konden kiezen, variërend van 10 tot 30 kilometer.

De wandelroute leidde de deelnemers door prachtige natuurgebieden in de omgeving van Etten-Leur. Het was een gevarieerde route die voor ieder wat wils bood. Ook waren er onderweg diverse “Happy Stones” verstopt. Dat de gelukkige vinders er maar heel blij van worden

De sfeer tijdens de Koningswandeling was erg gezellig. Mensen maakten een praatje met elkaar, deelden hun ervaringen en genoten van de mooie omgeving. 

Na de wandeling konden de wandelaars zien of ze nog een mooie prijs hadden gewonnen, die door de trouwe adverteerders beschikbaar waren gesteld.

Al met al was de Koningswandeling van De Losse Feeter een groot succes. Het was een dag vol gezelligheid, beweging en het ontdekken van de mooie omgeving. De deelnemers keerden tevreden huiswaarts met mooie herinneringen aan een geslaagde wandeltocht.

Bekijk hieronder een foto impressie van deze dag