Huldiging 4 Daagse Nijmegen

Een geslaagde 4 daagse van Nijmegen voor 20-tal Losse Feeters.
Blije gezichten, herinneringen en veel verhalen, dat zijn de ingrediënten die de leden van De Losse Feeter meebrachten vanuit Nijmegen na afloop van de 4 Daagse tijdens de huldiging in het clubhuis van de vereniging.

Hier werden zij nog eenmaal in de bloemen (gladiolen) gezet naar aanleiding van hun prestatie. Het was een gezellig samenzijn daar in de Wipakker met de 20 leden die de tocht der tochten hebben volbracht onder warme weersomstandigheden. 

Enkele pijntjes met hier en daar een kleine blaar , maar voor de rest gewoon doorgelopen. Dat was toch wel de reactie van de meeste wandelaars. Gezellig was het in ieder geval wel daar in het Nijmeegse.

Linda en Levien reikten de bloemen uit aan de aanwezige leden. Sommige leden waren afwezig, omdat ze na Nijmegen gelijk op vakantie gegaan waren.

Jac kreeg zijn bloemen van zijn kleindochter Famke overhandigd met een stralend gezicht. Daarna nog een gezellig samenzijn en voorzichtig plannen voor volgend jaar. Een enkeling zei al dat dit de laatste was. Anderen denken er nog een jaartje over na.