Het bestuur van de Losse Feeter

Wandelvereniging De Losse Feeter is geen standaard wandelclubje. Wij richten ons naast het wandelen ook op het sociale aspect van ons samenzijn. Zo worden onze wekelijkse wandelingen zo ingericht dat wij altijd kunnen afsluiten met een bakje koffie op het eindpunt van de wandeling, ook in de buitengebieden van Etten-Leur.

  • Rien van Halteren (Alg. bestuurslid)
  • Bram van der Kade (2e Penningmeester)
  • Levien van Vlimmeren (Penningmeester)
  • Ad van Opstal (Voorzitter)
  • Silvia van Dijk (Secretaris)
  • Raymond van Dijk (Alg. bestuurslid)

Het sociale samenspel maakt deze vereniging tot wat het nu is en dat is voor ieder lid iets om trots op te zijn.

Om dit allemaal goed te regelen hebben wij natuurlijk iemand nodig die deze contacten legt en onderhoudt. Hierbij komt ook een stukje logistiek kijken, want bij de evenementen komen de pijlen natuurlijk niet vanzelf aan de bomen te hangen. Onder het toeziend oog van de penningmeester moeten we ook nog bekijken of alles binnen ons budget uitgevoerd kan worden en dan nog maar niet te spreken over het in kaart brengen van de wandelingen. Ook het promoten van de wandelingen, nieuwtjes en het maken van het clubblad eist wat creativiteit. Kortom, het is een hele klus om een vereniging draaiende te houden en dat kan alleen maar als je een goed team hebt die dat met heel veel passie en plezier kan doen.

De vereniging zou helemaal niets zijn zonder de ondersteuning van alle vrijwilligers die ons iedere week meehelpen om de wandelingen te begeleiden en te zorgen dat alle leden weer veilig terugkomen. En dan vergeten we eigenlijk nog het belangrijkste. De leden natuurlijk. Zonder alle input en deelname van de leden zou er geen vereniging kunnen bestaan. Samen zijn we de vereniging !