De Losse Feeters zijn los

De leden van Wandelvereniging De Losse Feeter stonden afgelopen week weer te popelen om, na 6 maanden niet in verenigingsverband gelopen te hebben,  weer te starten met de wekelijkse wandelingen.

Het was even wennen voor de leden om, na een aantal maanden niet gelopen te hebben, weer de schoenen uit de kast te pakken en zich bij het verzamelpunt te melden voor de wekelijkse wandelingen. De echte wandelaars onder onze leden konden hun schoenen natuurlijk makkelijk vinden, want die hebben zich niet laten weerhouden om afgelopen periode individueel te blijven wandelen. 5 oktober is de vereniging weer begonnen om haar wekelijkse wandelingen op te starten, al dan niet in aangepaste vorm, zodat de veiligheid van de leden zo veel mogelijk gewaarborgd kan worden. De Losse Feeter is een sociale wandelvereniging, wat het voor het bestuur nogal een uitdaging maakt om er voor te zorgen dat de leden op de wandelroutes op gepaste afstand van elkaar kunnen lopen, want onze leden houden namelijk wel van een babbeltje tussendoor. De wandelcoördinator van de vereniging heeft hiervoor de routes op bepaalde punten aangepast en daarnaast ook gekozen om voornamelijk in de buitengebieden van gemeente Etten-Leur te wandelen. Zo wordt wandelen in de “drukte” vermeden en kan er gebruik gemaakt worden van de ruimte in het buitengebied.

Goed op weg
Inmiddels zijn de eerste wandelingen gelopen, de eerste gesprekken zijn gevoerd en de eerste gezamenlijke kopjes koffie zijn gedronken. Als vanouds is de vereniging weer samen en ondanks de getroffen maatregelen, heeft de vereniging veel positieve reacties mogen ontvangen over de opzet van de routes en de uitvoering hiervan, waardoor er met veel plezier en saamhorigheid is gewandeld en dat is waar het binnen onze vereniging om gaat.

Loop vrijblijvend mee
Zin om te wandelen, maar je doet dit liever niet alleen? Loop dan vrijblijvend een keer met ons mee. 
Aanmelden kan op www.delossefeeter.nl of stuur een mail naar info@delossefeeter.nl