Clubdag

De clubdag van 24 augustus 2013 begon met wat druilerig weer, maar alles bij elkaar viel het toch mee. 120 leden hadden zich aangemeld en vroegen zich af waar we, op de fiets, naar toe gingen gaan. Voor koffie met gebak werden de Koekoek en de Menmoerhoeve aangedaan. De familie Otjes werd bezocht waar uitleg werd gegeven over suikermaïs. In de Pannenhoef werd een rondwandeling verzorgd door  boswachter Jan Hop. Ook werd daar door een groep spelletjes gedaan. Bij de Bosruiter waren prachtige vogels en andere dieren te bewonderen. Onder genot van een drankje was het daar goed vertoeven.

Bij het vertrek op de Wipakker werd aangegeven geen persoonlijke eigendommen achter te laten. We zouden die dag namelijk niet terug komen op de Wipakker.  Als locatie voor het avondgedeelte was namelijk gekozen voor de kantine van Achilles waar bij binnenkomst de muziek al gezellig klonk en iedereen consumptiebonnen ontving.

Na een ontvangst woordje door de voorzitter werd het buffet geopend en kon de feestavond beginnen. De ijskar ontbrak ook niet.  In de loop van de avond werd het gezellig druk op de dansvloer en de avond vloog voorbij. Ook dit jaar kunnen we terugkijken op een gezellige en geslaagde clubdag