Clubdag

Op 29 augustus was het weer zo ver. Onze clubdag werd gehouden. We moesten om 9.15 op de Wipakker met de fiets aanwezig zijn. Altijd spannend, wat zouden we dit jaar weer gaan doen.

Bij aankomst op de Wipakker stonden er 2 bussen klaar. In de bus werd volop gespeculeerd waar we naar toe zouden gaan. Na een korte rit werd er gestopt bij de maïsdoolhof in Prinsenbeek waar de dag begon met koffie en gebak. De voorzitter gaf aan dat we om veiligheidsredenen met de bus waren gegaan en vertelde tevens wat we allemaal zouden gaan doen.

Het was weer een vol programma: Wandelen naar de plantenkassen van de Fam.Aarts waar we uitleg kregen hoe e.e.a. in z’n werk ging en waar ook we de ijscokar stond. Een ijsje smaakte wel bij het warme weer. De maïsdoolhof in gaan, was geen probleem, eruit leverde veel zweetdruppels op, dat ging niet zo eenvoudig.

Het Jeu de Boules sloeg ook goed aan: er werd veel gelachen en er was volop strijd. 

’s Middags genoten we van een lekkere lunch. Heel de dag was er muziek en zat de sfeer er goed in. Op het einde van de dag was er nog voldoende tijd om lekker op het zonnige terras te zitten en te genieten van een drankje. Nadat de voorzitter iedereen bedankt had, zijn we met de bussen weer terug naar de Wipakker gereden en kunnen we terug zien op een geslaagde en gezellige dag.