Clubdag

We schrijven vandaag 26 augustus 2017. Dat betekent de clubdag van De Losse Feeter. Er is vandaag bij loting besloten om mij een stukje te laten schrijven voor het clubblad van deze dag.

Om 09.00 uur staan er twee bussen klaar om de leden (92) naar De Heen (bij Steenbergen) te brengen. Daar aangekomen krijgen we koffie met cake of een andere versnapering aangeboden. We krijgen we ook een Feeterpolsbandje. Dan worden we in 3 groepen verdeeld die deze dag bij elkaar zouden blijven.

De groepen splitsen na de koffie. De onderdelen zijn minigolf spelen, oud-Hollandse bordspellen en wandelen in de gorzen onder leiding van Harrie en Rina. Er worden weer kleinere groepjes gevormd om aan de spelen deel te nemen en het werd een erg gezellig ochtendgedeelte. Na de lunch worden de feestelijkheden voortgezet. Het blijft in alle groepen erg gezellig en wordt er wat afgelachen bij de spellen op de zolderverdieping.
Ook bij de buitenactiviteit zit de gezelligheid er goed in en wordt er een menig balletje (mis)geslagen. Het weer zit erg mee. De wandelaars kunnen genieten van wat de natuur ons weer te bieden heeft. Tekst en uitleg van zowel Harrie als Rina geven ons een goed beeld van het landschap wat ontstaan is een periode van ongeveer 25 jaar. Een mooie tocht die uit te breiden is naar 5 kilometer. Dit is zeker een aanrader.

Om 16 uur komt de laatste wandelgroep terug en hebben we nog even om bij te praten bij een aangeboden consumptie, die gezien het weer goed van pas komt. Om 17 uur staan de bussen weer klaar om ons naar Etten-Leur te brengen en kunnen we terug kijken op een gezellige clubdag.
Bij deze bedank ik het bestuur voor de organisatie van deze mooie clubdag.
Jolanda Haasnoot