Clubdag 2023

Op een stralende zaterdagochtend verzamelden de leden van onze club zich vol verwachting bij de Linde voor de jaarlijkse clubdag. Zoals altijd was de inhoud van deze dag gehuld in mysterie, en dit jaar was niet anders. De opwinding hing in de lucht terwijl de leden zich verdrongen om als eerste naar binnen te gaan. Bij de ingang werden ze verwelkomd met de geur van verse koffie en de belofte van een heerlijk dagje uit.

Binnen werden de leden verrast met een nummertje dat bepaalde in welke groep ze zouden belanden, en zo begon het avontuur. Onze penningmeester, Levien van Vlimmeren, opende de dag met een toespraak waarin hij het programma bekendmaakte. Groep 1 vertrok richting de verborgen parel van Etten-Leur: de Heemtuin in Centrum-Oost. Ondergedompeld in een weelde van groen luisterden ze naar de bevlogen vrijwilligers die alles vertelden over de flora en fauna van deze bijzondere plek.

Terwijl de eerste groep genoot van de natuurpracht, werd de tweede groep betoverd door mevrouw Baselier. Haar kunst, gecreëerd met behulp van geavanceerde 3D printtechnieken, opende de ogen van de leden voor de magie van moderne kunst. Ze deelde haar passie en liet zien dat kunst veel meer is dan alleen techniek; het is een uiting van creativiteit en verbeeldingskracht

Na een inspirerende ochtend was het tijd voor een welverdiende lunch in de Linde. Buikjes werden gevuld en verhalen werden gedeeld, waarna de groepen zich voor het middagprogramma omwisselden. Aansluitend werd er door Hans van Berkel, met gevaar voor eigen leven, een groepsfoto gemaakt om deze bijzondere dag vast te leggen.

De middag vervolgde met de vrolijke klanken van Hans van Berkel, die de dansvloer vulde met levendigheid en ritme. De leden dansten, lachten en genoten van elkaars gezelschap. De clubdag was niet alleen een dag van ontdekkingen, maar ook een dag van verbondenheid en vreugde.
En zo eindigde deze speciale dag, met een glimlach op ieders gezicht en herinneringen die nog lang zullen blijven hangen. De clubdag van dit jaar was weer een groot succes, dankzij de geheimzinnigheid, de ontdekkingen en vooral de warme vriendschap die deze club zo bijzonder maakt.

Op naar volgend jaar, waar nieuwe avonturen en verrassingen op ons wachten!

Bekijk op de ledenpagina alle foto’s