Clubdag 2022

De clubdag van de Losse Feeter is ook dit jaar centraal georganiseerd vanaf de Linde, om hen -door alle getroffen maatregelen omtrent Covid- bij te staan.

Na het ontvangst met koffie en appeltaart zijn de leden in 3 groepen verdeeld, aangezien het bestuur 3 activiteiten had verzonnen om de leden deze dag bezig te houden. Op dat moment was bij de leden nog steeds niets bekend over wat hun te wachten stond deze dag. Daar werd dus verandering in gebracht. Tijd om op pad
te gaan…

Nederlands Drukkerijmuseum

In het Drukkerijmuseum zijn we hartelijk ontvangen en hebben we uitleg gekregen over de druktechnieken en de bijbehorende persen. Daarnaast konden de leden zelf nog een aandenken drukken om mee te nemen naar huis.

Cloveniersgilde Etten

De voorzitter van het Cloverniersgilde heeft ons aan de vergadertafel ontvangen en ons alle ins- en outs verteld omtrent deze vereniging en de oorsprong ervan.

Naast de uitleg mochten de leden ook een keer schieten met de kruisboog en werden aan de leden met de hoogste score prijzen uitgereikt.

Cor Kerstens

Cor heeft de leden op de Markt van Etten-Leur uitleg gegeven over de geschiedenis en alle wetenswaardigheden van gebouwen en personen. Deze lopende encyclopedie heeft heel wat oren weten te boeien in de korte tijd die hij had.

De Linde

De dag werd in de Linde weer mooi afgesloten met een drankje, muziek van Hans van Berkel en een dansje.

Meer foto’s vind je op onze ledenpagina.