Clubdag

Geslaagde club dag van de Losse Feeter op 25 augustus 2018.

De Losse Feeter jippie, jippie, jippie, jee.
Als we lopen, dan loop maar eens met ons mee.
Want bij zon en wind en regen
houdt niemand ons nog tegen.
We nemen hooguit regenjasjes mee.

Zo luidt het refrein van het clublied van “de Losse Feeter” en zo werd ook uit volle borst mee gezongen bij de aanvang van deze clubdag. Er waren meer dan 100 leden aanwezig bij Toos en Ad Romme. Deze twee leden van onze club hadden hun ruimte beschikbaar gesteld om alle gasten gastvrij te ontvangen. Omdat de weersvoorspellingen niet al te best waren voor die zondag, had het bestuur besloten om de ruimte binnen in te richten met tafels, stoelen, vlaggetjes en parasols. Iedereen voelde zich direct thuis in deze leuk ingerichte feestruimte.

De scouting verzorgde de leuke spelletjes, die met veel enthousiasme en hilariteit werden gespeeld. Enkelen die echt niet mee wilden doen waren goede toeschouwers en moedigden de deelnemers aan. Na afloop van de spelletjes was er muziek van twee dames, die leuke meezingers ten gehore brachten en er werd zelfs een polonaise ingezet. Tevens werden de prijswinnaars en winnaressen van de spelletjes bekend gemaakt en de vetleren medailles uitgereikt.

De barbecue verliep een beetje rommelig, omdat iedereen zo snel mogelijk hun stukje vlees op de barbecue wilde leggen. De magen zullen hebben geknord door al die feestelijkheden. Uiteindelijk was er genoeg voor iedereen en niemand is met honger verder gegaan met feesten. Drank was er ook voldoende mede dankzij de consumpties aangeboden door het bestuur en de familie Klep. Tevens was er een ijscokar aanwezig, dus liep menigeen aan een heerlijk ijsje te likken.

Uiteindelijk werd de middag c.q. avond besloten met ons clublied ingezet door onze twee muzikale dames uitbundig begeleid door enkele wel zeer enthousiaste leden en tenslotte door alle aanwezigen. Met dank aan het bestuur, Toos en Ad, de scouting en de mensen van de bar ging iedereen voldaan naar huis en was deze dag ondanks het mindere weer toch een geslaagde dag voor bijna iedereen.