Busreis Delft

Het was weer die tijd van het jaar waarin wandelvereniging “De Losse Feeter” zich voorbereidde op hun jaarlijkse busreis. Dit keer was de bestemming de prachtige stad Delft. Het beloofde een dag vol avontuur en gezelligheid te worden voor de aanwezige 62 leden van de vereniging, die vol verwachting in de volle bus stapten.

De ochtend begon vroeg en de sfeer in de bus was uitgelaten. De leden waren klaar voor een dag vol wandelplezier en het ontdekken van de historische schoonheid van Delft. Terwijl de bus over de snelweg reed, wisselden de leden verhalen uit over vorige busreizen en de hoogtepunten die ze hadden meegemaakt.

Na een comfortabele rit kwam de bus aan bij de speeltuin, het startpunt van de wandeling door het centrum van Delft. De leden stapten uit en werden begroet door een stralende zon en een lichte bries. De wandeltocht begon met het bewonderen van de historische gevels langs de grachten. De deelnemers liepen langs pittoreske bruggen en genoten van het rustige tempo van de stad.

De route leidde hen naar o.a. het marktplein, de oude kerk en de nieuwe kerk.  Sommige leden van konden het niet laten om enkele lokale lekkernijen te proeven en werden verrast door de heerlijke smaken van Delftse stroopwafels, verse vis en koffie met appelgebak.

Na een verkwikkende wandeling door het centrum van Delft kwamen de leden van “De Losse Feeter” terug bij de bus, met een gevoel van voldoening en dankbaarheid voor deze prachtige dag. Ze deelden hun ervaringen en herinneringen terwijl ze terugreden naar huis.

De busreis naar Delft was een onvergetelijk avontuur voor “De Losse Feeter”. De 62 leden hadden genoten van de wandeling door het historische centrum, het bewonderen van de iconische gebouwen en het ervaren van de warme gastvrijheid van de stad. De busreis had niet alleen hun lichamen in beweging gebracht, maar ook hun harten gevuld met vreugde en verbondenheid.

Terwijl ze afscheid namen van Delft, beloofden ze zichzelf om het volgende jaar weer samen op pad te gaan en een nieuwe bestemming te ontdekken. De jaarlijkse busreis van wandelvereniging “De Losse Feeter” had opnieuw bewezen dat het niet alleen om de bestemming ging, maar vooral om de reis zelf en de waardevolle herinneringen die onderweg werden gecreëerd.

Bekijk hieronder de foto impressie van deze fantastische dag