Busreis Brielle

Met kleine oogjes stapte een enkeling in de vroege ochtend de bus in om te vetrekken naar het mooie vestingsplaatsje ‘Brielle’. Het oorspronkelijke plan was Elburg, maar die konden dat door de aanhoudende maatrelen vanuit hun gemeente niet organiseren. Gelukkig had het bestuur een plan B. Het duurde niet lang voordat iedereen wakker was, want met 50 personen in een bus begon het ‘gekakel’ al vroeg en dat is een goed teken. We zijn weer op pad!

Het was een prachtige dag, we hadden geluk of het was ons gewoon gegund na een week nattigheid. Hoe dan ook alles viel op zijn plek. Gezellige mensen, prachtig weer en een mooie wandeling door het centrum en een stuk buitengebied van Brielle. De wandeling was goed georganiseerd, zelfs zo goed dat het geregelde gebak bij de koffie nog steeds een mysterie blijft. Naast het weer, bleek ons ook het gebak gegund. Dat zou dan wat beloven als dit heel de dag zou doorgaan.

15 km, een stempel, een sticker, een medaille, 3 terrassen, 2 koffie, een taartje, 2 broodjes, een rivella en een morreti verder, was het weer tijd om met de bus, die om 16.30 uur stipt vertrok, weer terug naar de Linde te rijden.