4 Daagse Nijmegen

De losse feeter gaat weer voor 4 dagen naar Nijmegen

De kilometers zitten in de benen, de slaapplaats is weer geregeld, dus de feeters kunnen worden gestrikt. 35 leden van wandelvereniging De Losse Feeter zullen op dinsdag 15 juli in Nijmegen weer van start gaan voor de 98e Vierdaagse. Voor sommigen is het de eerste kennismaking met het evenement dat wandelaars van over de hele wereld aantrekt. Anderen hebben al meerdere malen deelgenomen.

Feit is dat alle 35 deelnemers goed zijn voorbereid en hopen op vrijdag 18 juli de finish te halen op de Via Gladiola. Sommige “Losse Feeters” zullen dagelijks van Etten-Leur naar Nijmegen
en terug reizen per trein, anderen hebben die dagen onderdak in de omgeving of in Nijmegen zelf geregeld.

Maar liefst 53.900 lopers hebben zich aangemeld voor één van de 46.000 startbewijzen Totaal zijn er dit jaar 46.000 wandelaars ingeloot voor deelname aan de mars.

Wij wensen hen, en in het bijzonder de deelnemers van de Losse Feeter veel succes en plezier tijdens dit feest van saamhorigheid!

HULDIGING vierDAAGSE WANDELAARS

Op maandag 21 juli 2014 kleurde de Wipakker (het honk van De Losse Feeter) rood. Daar werden namelijk de 33 leden die hebben deelgenomen aan de 98e Nijmeegse 4 daagse gehuldigd. 

Onder het genot van een hapje en drankje ontvingen alle deelnemers, hoe kan het ook anders een bos rode gladiolen. 2 pechvogels hebben wegens een blessure moeten opgeven. Toch ook voor hen gladiolen!

De overige 31 lopers namen de fel begeerde medaille mee naar huis. Onder hen een loper die voor de 15e keer de tocht uitliep, voor anderen was het de eerste keer. De oudste deelnemer van De Losse Feeter is 77 jaar , de jongste 30 jaar.
Allen kijken met een voldaan en trots gevoel terug op 4 fantastische dagen!